St Vincent’s Aged Care in Bathurst is a modern and welcoming facility that aims to set a new standard in aged care.

The facility is surrounded by picturesque gardens and the recent refurbishment aimed to create a space with aesthetic appeal. The pastel tones and mix of natural and stained timber create an interior with a tranquil, homely feel.

Intrim supplied skirting SK998, skirting blocks, corner guards, architrave and 40mm diameter ConnectaRail for the project.

Intrim also provided custom stained and pre-coated timber screening for this project. Each piece of blackbutt timber had a micro bevel to the edge to enhance the finish. The timber was stained and pre-coated with 3 clear coats, being sanded between coats, making installation and time on site much faster for the builder.

The project was undertaken by ADCO Construction.

Profiles used in this project View all profiles